Cicle: Producte local, patrimoni de tots - 'La Ratassia de la Carmeta, la recuperació d'una recepta familiar'
Dimarts 31 d'octubre del 2017
A les 19.30 h
Biblioteca Nacional d'Andorra, Andorra la Vella
Entrada lliure
Producte local, patrimoni de tots
'La Ratassia de la Carmeta, la recuperació d'una recepta familiar'
Cicle de xerrades i tastos de productors locals en els quals mitjançant la descoberta del producte i la seva elaboració es vol donar a conèixer, també, el fons de la Biblioteca Nacional d'una manera amena i oberta al públic en general.
La Biblioteca Nacional proposa un cicle en col·laboració amb els productors adscrits a la marca Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra, a través del qual es doni a conèixer tant els propis productes com el fons que alberga la institució. El cicle s'iniciarà amb una xerrada – tast que oferirà l'Eva Gómez, productora de la "Ratassia de la Carmeta" i que es complementarà amb una mostra de llibres i altres documents relacionats amb el producte presentat, com receptaris, llibres d'etnobotànica, etc.
Places limitades. Inscripció obligatòria.
Tel. 826445
A/e: bncultura.gov@andorra.ad
A les 19.30 h
Biblioteca Nacional d'Andorra
Av. François Mitterrand, 13
Antic Hotel Rosaleda
AD200 Encamp
+376 826 445
Govern d'Andorra
ET POT INTERESSAR
Les tardes del Relat. Sortida cultural guiada pel Comís Vell
25/05/2024
A les 9.30 h
Cabanes del Castellar, Ordino
Programació de la Setmana de la Diversitat Cultural 2024
13/05/2024 - 25/05/2024
Diversos itineraris, Andorra la Vella
23/01/2023 - 31/05/2024
Museu Casa d’Areny-Plandolit, Ordino